Kleurrijke introductie voor het nieuwste geraniummerk van Syngenta

Pelargonium Calliope debuteert in Robs Grote Tuinverbouwing

De resultaten van het marktonderzoek uit 2017 naar de plantwensen van de consument zijn duidelijk. De consument wil een plant met uitstekende tuinprestaties, méér bloemen en een gemakkelijke verzorging. De Calliope geranium sluit aan op deze wensen. De populairste tv-tuinman van Nederland, Rob Verlinden, zal de Pelargonium Calliope tussen 14 april en 2 juni wekelijks onder de aandacht brengen bij 500-700.000 tuinliefhebbers in zijn tv-programma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’.De wens van de consument
Uit een uitgebreid consumentenonderzoek in 2017 onder 600 respondenten in Verenigd Koninkrijk en Duitsland is duidelijk naar voren gekomen wat tuinliefhebbers verwachten van planten. De consumenten maakten hun wensen bekend: bloemen die lang bloeien (80%), opvallende, intense bloemkleuren (71%) een seizoen lang bloei (71%) en planten met weinig omkijken (73%). Het Calliope-assortiment biedt al deze eigenschappen. Gedurende de komende zes weken wordt elke zaterdag rond 17.00 uur in het tv-programma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ op SBS6 aan vele consumenten getoond wat de kenmerken en toepassingen van Calliope zijn.
 
Calliope, the easy way to colour your life
Zoals de godin Calliope in de Griekse Mythologie bekend staat om haar inspirerende welsprekendheid en poëzie, zo zullen de gelijknamige geraniums inspireren om kleurrijke tuinen te creëren. Zo omschrijft Syngenta de nieuwe Pelargonium Calliope. "Hij is anders dan andere geraniums met meer bloemen in levendige en intense kleuren, enorm gemakkelijk in onderhoud en langer houdbaar van april tot aan de eerste nachtvorst."

Calliope wordt geleverd door Syngenta Flowers, is in 34 kleuren beschikbaar en heeft vijf types, waaronder de Calliope Medium en Calliope Landscape.
 
Neem deel aan het gesprek rond de Calliope® op Facebook en Instagram of de nieuwe consumentenwebsite www.Calliope.Flowers.Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018