Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rozenprofessionals gaan tuinrozen promoten

Om rozen in tuinen en openbaar groen in binnen- en buitenland goed op de kaart te zetten, zijn rozenprofessionals het plan opgevat om tuinrozen te promoten.

Het afgelopen jaar hebben rozenkwekers, veredelaars, Rosaria en andere rozenprofessionals achter de schermen hard gewerkt om het promotieplan uit te werken. De laatste weken stonden vooral in het teken van het werven van deelnemers, en met succes. Op korte termijn komen de initiatiefnemers bijeen om de opstart te bespreken.



Tot op heden hebben zich 21 ondernemers aangemeld die de schouders onder het promotieplan gaan zetten. Daarmee is de minimumgrens van 20 deelnemers gepasseerd.

Een website in vier taalversies met actuele kennis en informatie wordt de basis van alle activiteiten. Sociale media zijn onderdeel van het PR-programma en promotieorganisatie iBulb is in de arm genomen om de berichtgeving in de wereld te verspreiden. Ander belangrijk onderdeel van het promotieplan is het jaarlijks plaatsen van nieuwe sfeerbeelden van rozen in de beeldbank.

De rozenpromotie is een activiteit van de Cultuurgroep voor Rozen en Rozenonderstammen onder Anthos-secretariaat. De bijdrage is € 800 per jaar en deelnemers committeren zich voor minimaal 2 jaar aan het initiatief. Voor meer informatie en een aanmeldformulier kunt u contact opnemen met het secretariaat van de cultuurgroep: secretariaat@anthos.org.

Voor meer informatie:
Royal Anthos
(0252) 535 080
secretariaat@anthos.org
www.anthos.org
Publicatiedatum: