Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HilverdaKooij present op California Spring Trails

Van 14 tot en met 18 april kunt u HilverdaKooij bezoeken tijdens de California Spring Trails. Op de locatie van American Takii in Salinas heeft de veredelaar een prachtige show met alle nieuwe introducties en een uitgebreide presentatie van MOOODZ, een Echinacea.



MOOODZ staat nu volop te bloeien, het is één groot kleurenparadijs. De vaste volle planten geven wel 25 bloemstelen per plant met prachtige bloemen en bloeien tot in de nazomer.

Kaylee is de nieuwkomer op de show. Deze mooie tweekleurige potanjer blijft continu bloeien tijdens de lente en zomer en verspreidt een heerlijke zoete verleidelijke geur. Het concept van Kaylee (een strakke witte pot met een mooi ‘parfum’-label) staat nog in de kinderschoenen, maar wordt nu al goed ontvangen door de handel.

Naast deze twee ‘must see’ wordt het complete potplanten assortiment getoond en dat willen we graag aan jullie laten zien. De locatie van onze show is: American Takii, 301 Natividad Rd, Salinas, CA 93906, USA.

Voor meer informatie:
HilverdaKooij
www.hilverdakooij.com
Publicatiedatum: