Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pull Position Socks brengen 1500 euro op voor Alzheimer NL

In het kader van de jubileumactie in december jl. vroeg het marketingbureau Pull Position haar relaties de Pull Position sokken aan te schaffen om een schenking aan het goede doel te verwerkelijken. De actieperiode is door de beursdeelname op HortiContact langer doorgetrokken, maar inmiddels is de balans opgemaakt en is het resultaat bekend. Door de Pull Position Socks is er maar liefst €1.500,- opgebracht voor Stichting Alzheimer Nederland én hebben vele personen warme voeten gehad!



Decemberactie voor het goede doel

De speciaal ontworpen sokken in de nieuwe huisstijl van het marketingbureau zijn in het leven geroepen voor het jubileumevent op 1 december 2017, waar Pull Position het 10-jarige bestaan met klanten en relaties vierde. Om hen letterlijk en figuurlijk op een voetstuk te plaatsen, kregen de aanwezigen een paar sokken mee naar huis en was er de mogelijkheid om de Pull Position Socks ter plekke aan te schaffen. Vanuit Pull Position wordt er traditiegetrouw in de decembermaand aan een goed doel gedoneerd. Met deze sokkenactie is de traditie voortgezet. De opbrengst van de sokken wordt binnenkort geschonken aan Stichting Alzheimer Nederland.

bron: Pull Position

Publicatiedatum: