Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Flower+, Daan Noort:

Nieuwe Flower+ verkoopt romantiek ten top

Tholen - Samen met een compagnon is Daan Noort (van Gebr. Noort) Flower+ begonnen. Samen kwamen zij op het idee een sjabloon te ontwikkelen, waarmee de bloemist boeketten in de vorm van een hart kan presenteren. Zonder steekschuim, stevig en uiterst eenvoudig te maken.



Het idee is wonderlijk eenvoudig, maar is dat niet vaak het kenmerk van een goed idee? Noort gelooft er in ieder geval helemaal in. “Een groot voordeel t.o.v. steekschuim: je kunt het op de vaas zetten. Het is het leuk om te geven (en te krijgen), en bovendien zijn verschillende andere vormen denkbaar.” De meeste zitten wat dat betreft nog in de pijplijn, maar eentje kan Daan wel vast verklappen: een cirkel (alleen de buitenste rand, red.). “Je krijgt dan een bijzonder bolvormig effect, echt heel leuk!”

De eerste groothandel met interesse heeft zich inmiddels gemeld en verschillende bloemisten hebben al een ‘starterspakket’ besteld. Hierin zit een aluminium houder, een X aantal sjablonen (die later los bij te bestellen zijn) en wat promotiemateriaal. De grote harten zijn beschikbaar, volgende week krijgt men het materiaal voor de kleinere variant binnen (de grote variant wordt gemaakt met 40 rozen, de kleine met 19).



Voor meer informatie:
Flower+
Burgemeester meijboomstraat 1a
2231 La Rijnsburg
E: info@flower-plus.nl
www.flower-plus.nl
Publicatiedatum: