Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Harkness New Roses vertegenwoordigt Interplant Roses in Groot-Brittannië

Vanaf nu zal de Engelse rozenspecialist Harkness New Roses het volledige assortiment van veredelaar Interplant Roses opnemen in haar productaanbod. Met deze vertegenwoordiging in het Verenigd Koninkrijk geeft Interplant invulling aan haar internationale groeistrategie als toonaangevende en innovatieve veredelaar van snij-, struik-, klim- en patiorozen wereldwijd.



Al in de komende zomer zullen twee prominente reeksen uit Interplant’s tuinrozencollectie, te weten de Holiday Island Roses en Babylon Eyes Roses te zien zijn in het veld bij Harkness in Herts, Engeland. Tijdens de zomermaanden zullen Interplant en Harkness gezamenlijk Engelse kwekers bezoeken om zo de productlijn te promoten.

Al in 2016 heeft Interplant het agentschap op zich genomen van het volledige assortiment van Harkness New Roses in Nederland, België en Luxemburg.

Zowel Interplant als Harkness zijn enthousiast over de wederzijdse uitwisseling van agentschappen en zien dit als een mooie kans hun productassortiment uit te bouwen. Naast de reeds beschikbare soorten staan er een aantal fraaie introducties op het programma waarbij geur en gezondheid van de nieuwe tuinroos soorten centraal staan.


Voor meer informatie:
Interplant Roses B.V.
Hugo de Vriesweg 4a
3481 JA Harmelen
T: +31 (0)343 – 47 32 47
F: +31 (0)343 – 47 32 44
E: mail@interplant.nl
www.interplant.nl


Harkness New Roses

www.roses.co.uk
Publicatiedatum: