Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel belangstelling van teelt en handel voor Vireõ Garden Fair

Tholen - Pieter Middelkoop organiseert ze al jaren: de VireƵ 'Garden', 'Retail' en 'Green' Fair's, en ook de afgelopen dagen was de schuur weer spic en span voor wederom een nieuwe editie. Dat, en zo ook deze editie, bewijst wederom dat het concept 'werkt'. Kwekers blijken maar wat bereid er een karretje tussen te krijgen en de handel kan er fijn snuffelen.



En kopen natuurlijk. Wat dat aangaat was een zekere bezorgdheid merkbaar, vertelt Pieter. Het koude weer heeft lang de handel in het buitengoed tegengehouden, waardoor veel tuincentra al een flinke achterstand hebben opgebouwd t.o.v. bijvoorbeeld vorig jaar. En omdat ook nu het weer zozo is, dreigt het perkgoedseizoen in het water te gaan vallen.



Maar de sfeer was er niet minder om en over de aanloop had men niet te klagen. Voor een hapje en een drankje werd gezorgd.



Deelnemende kwekers waren (o.a.) Hedera Plant, HPD Potplanten, Heemskerk plant, Griffioen, Nolina, Koolhaas Kwekerijen, Berghoef plants, Ubink, Amigo, Euflorie, Oriental Group, Drenthe Flowers, Van Dijk Potplanten, Bas van de Wilt, Van Dam, Freek van de Velde, Loos, Ten Have, Van Wensen, Jan van der Knaap, Lavendel Plus, Notkamp, Ammerlaan en van Santen, Wimaplant, Lars Dehne, Rodon, Rene Hoogenboom, Ripaplant, AV Plant, Verloop, Eveleens, Scholten, Saterplants en Rosa Danica.



Voor meer informatie:
VireƵ plant sales
Pieter Middelkoop
Hoofdweg 13
1424 PC De Kwakel
T: +31 297 820 200
E: vireo@vireo.nl
www.vireoplantsales.com
Publicatiedatum: