Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

600 White World orchideeën van Piet Vijverberg sieren Keukenhof

Keukenhof heeft op 22 maart weer haar deuren voor het grote publiek geopend. Traditiegetrouw is er in het Beatrix Paviljoen gedurende acht weken een orchideeën tentoonstelling. Piet Vijverberg toont in dit paviljoen bijna zeshonderd White World orchideeën.



Beatrix paviljoen
Dit is niet het eerste jaar dat de White World orchidee tijdens Keukenhof te bewonderen is. In 2017 leverde Piet Vijverberg namelijk al een aantal orchideeën voor het Beatrix paviljoen. De producten in het paviljoen moeten gedurende de openingsperiode prachtig van kwaliteit blijven en daar blinkte de White World toen al in uit. Daarom werd Piet Vijverberg dit jaar gevraagd om maar liefst 600White World orchideeën te leveren.

 

White World
De White World is een witte Phalaenopsis die exclusief door Piet Vijverberg wordt geteeld. White World bloeit naar eigen zeggen langer dan alle andere witte soorten en valt op door haar enorme bloemen.

De orchideeën show is de gehele Keukenhof periode, van 22 maart tot en met 13 mei te bewonderen. Jaarlijks wordt Keukenhof door zo’n 1,4 miljoen mensen uit de hele wereld bezocht.

Foto’s door Anouk Raaphorst Fotografie

Bron: Piet Vijverberg (via Pull Postion)
Publicatiedatum: