Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Scoop Scabiosa biedt meer textuur, kleur en inspiratie"

De wereldwijde snijbloemensector vraagt om rijke texturen, meervoudige bloembladeren, extra laagjes, intensieve kleuren en rijk bloeiende bloemen. Danziger ziet de toenemende vraag naar 'cushion mums' als een oplossing. Om aan deze vraag te voldoen, heeft het bedrijf de Scoop Scabiosa geïntroduceerd. Deze variëteit is langzaam uitgebreid tot een volledige serie. 



“Onze kwekers hebben met geavanceerde technologieën deze vergeten bloem weer tot leven gewekt," vertelt Anat Moshes, hoofd snijbloemen bij Danziger. Met meer dan acht kleuren en tweekleurige variëteiten, sterkere stengels en een hogere productiviteit, is de serie succesvol geworden in Europa, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. 

Om de veelzijdigheid en schoonheid van deze variëteit te benadrukken, heeft Danziger een speciaal evenement voor hun Scoop serie georganiseerd bij hun faciliteit in Israël. Meer dan 25 bloemen designers waren uitgenodigd voor een avond met open workshops, waar ze de bloemen konden voelen en aanraken. Ook hebben ze bloemenarrangementen gemaakt met voornamelijk de Scoop serie.

“We wisten dat de Scoop populairder werd toen we meer en meer aanvragen kregen van verkopers, importeurs en retailers uit Europa en de VS” zegt Liat Kaplan, Global Marketing Manager bij Danziger. “We hebben verschillende bloemenarrangementen en boeketten verzameld van verschillende markten, ieder met zijn eigen karakter, palet en stijl. Maar het gemeenschappelijke thema was dat designers de bloemen vaak op dezelfde manier als 'cushion mums' gebruiken," vertelt Kaplan. "Bloemisten vertelden ons dat ze 'dol waren' op het unieke uiterlijke van de bloemen en sommige wisten zelfs niet dat de Scoop familie is van de Scabiosa bloemen die ze vroeger kenden." 

Tijdens het evenement werden tientallen verschillende bloemenarrangementen gecreëerd. Danziger zal een inspiratie brochure publiceren met de resultaten van dit evenement.

“Ik ben persoonlijk helemaal verliefd op deze bloem. Het is uniek, anders, vol van kleur en zeer veelzijdig," zegt Baruch Nutovitz, een top designer die de professionele leider van het evenement was. “Je kunt het in ieder bloemenarrangement gebruiken - open, gesloten en zelfs nadat de bladeren zijn gevallen. Ik reis veel rond in de wereld en doe overal inspiratie op en ik weet zeker dat Scoop de wereldwijde trend van rijke 'cushion mum' bloemen beantwoordt. 

Voor meer informatie:
Danziger - "Dan" Flower Farm
T: +972-3-9602525
www.danzigeronline.com

Publicatiedatum: