Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Always Kalanchoë kleurrijk op de Keukenhof

De Kalanchoë van het collectief ‘Always Kalanchoë’ is van 22 maart tot en met 13 mei kleurrijk aanwezig op de Keukenhof. De prachtige door Heleen Valstar samengestelde arrangementen met Kalanchoë zijn de gehele Keukenhof te zien in het Willem Alexander paviljoen, centraal op de Keukenhof. Ook de presentatie van de meest makkelijke en kleurrijke bloeiende kamerplant Kalanchoë staat in het teken van het thema romantiek.



Always Kalanchoë van de gezamenlijke Kalanchoë-telers
Het collectief ‘Always Kalanchoë’ verzorgt de gezamenlijke promotie voor de bloeiende plant Kalanchoë en is een initiatief van de ruim 25 veredelaars en gezamenlijke kwekers, die lid zijn van Royal FloraHolland. Royal FloraHolland faciliteert deze groep, LTO Glaskracht Nederland organiseert en verzorgt het secretariaat en marketingbureau Sense marketing & more is verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van de campagne.



Meer informatie: zie kalanchoe.nl en op ‘Always Kalanchoe’ op Facebook, Instagram, Pinterest & Twitter.

Publicatiedatum: