Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontdek nu uw mogelijkheden met groen en zorg in de nieuwe factsheet

De meerwaarde van groen in de stedelijke omgeving biedt kansen en nieuwe verdienmogelijkheden. Laat u inspireren door de factsheet ‘Groen en Zorg’.

Een bezoek of verblijf in een ziekenhuis is voor de meeste mensen een stressvolle gebeurtenis. Groen in en rondom verzorgings- en ziekenhuizen heeft een bewezen positief effect op het herstel. Uitzicht op groen, binnen en buiten, vermindert stress bij patiënten, personeel en bezoekers. Dankzij planten ervaren zieke mensen minder angst en pijn. Hierdoor verkort het verblijf in het ziekenhuis. Hoe kunt u hieraan bijdragen?

Een oncoloog en patiënt delen hun positieve ervaringen van groen in de zorg. Bekijk het filmpje:



Lees hier meer in de factsheet Groen en zorg

Wat doet De Groene Agenda?
De Groene Agenda is samen met ondernemers en kennisinstellingen diverse projecten gestart om de kwaliteit van de woon-, werk- en leefomgeving in onze maatschappij met groen te verbeteren. De uitkomsten van deze projecten leveren diverse diensten op, die direct bruikbaar zijn in de sector. De komende maanden vertellen wij meer over De Groene Agenda op onze website.

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: