Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Peter Glasberg en Cees Admiraal

Rotoflowers neemt 1200 m2 extra koeling in gebruik tijdens Open Huis

Tholen - Vier jaar geleden heeft Peter Glasberg (eigenaar Rotoflower) het roer omgegooid en is vol gaan inzetten op zomerbloemen. Die strategie heeft zijn vruchten afgeworpen: eens begonnen met twee producten, is het assortiment telkens wat verder uitgebreid en nu heeft het bedrijf een verkoopteam van 6 man sterk en een webshop die 24/7 door gaat. "En wij hebben uiterst korte lijntjes. Vandaag in Afrika afgeroepen is morgen bij ons in huis", aldus Peter.


Peter Glasberg en Cees Admiraal

1200m2
Met de in gebruik name van 1200 extra m2 koeling heeft Rotoflowers diens capaciteit op dit gebied verdubbeld. "Dat was ook wel nodig", vertelt Cees, "om al het werk op te vangen dat we hadden."

Rotoflowers importeert vanuit Afrika, Spanje en Turkije en is gespecialiseerd in zomerbloemen. "We noemen onszelf dan ook “de zomerbloemen specialist.” Een belangrijk deel van het assortiment bestaat uit boeketvullers. Dat zijn over het algemeen bloemen met volume. Alles komt dagelijks rechtstreeks en direct van onze verschillende leveranciers binnen. In Spanje hebben we bovendien een eigen kwekerij, waar we verschillende zomerbloemen kweken."


Om de in gebruik name te vieren, waren gisteren verschillende relaties en klanten uitgenodigd voor een hapje en een drankje

Een jaar geleden begon de vraag steeds nijpender te worden: uitbreiden of misschien toch verhuizen? "Door de snelle groei was het intern best een gepuzzel de ruimte optimaal te benutten. Daar heeft de veiling ons nog goed bij geholpen, maar op piekdagen bleef het lastig. Toen kwam Koeldirect in beeld, zij hebben een geweldige prestatie geleverd door deze cellen tussen 2 piekdagen in te bouwen."



Toekomst
Met de nieuwe uitbreiding gaat de aandacht de komende tijd naar het versterken van de verkoop en het logistieke team. Dus mochten er nog goede inkopers op zoek zijn, trek even aan de bel bij Rotoflowers!

Voor meer informatie:
Rotoflowers
Legmeerdijk 313
Straat 002.88
Postbus 1376
1431 GB Aalsmeer
T:029 77 68 010
F:029 73 26 339
E: info@rotoflowers.nl
www.rotoflowers.nl
Publicatiedatum: