"Het is niet zo dat we op verzoek een handjevol mensen afleveren"

Tholen - "In deze sector heerst een echte doenersmentaliteit. Er moet snel geschakeld worden. Zeker als er wordt gewerkt met houdbare producten geldt: wat vandaag binnenkomt, moet vandaag worden verwerkt." Dat zegt Joris Buijsman van Perflexxion. Het uitzendbureau, vijftien jaar geleden gestart in Berkel en Rodenrijs, heeft de wortels stevig in de tuinbouwsector. "Behalve de tuinbouw zijn we gespecialiseerd in de AGF- en logistieke sector en we zijn ook actief in de voedingsmiddelenindustrie. Deze sectoren liggen dicht bij elkaar, zowel qua functies als qua werkmentaliteit."

Persoonlijke aandacht
Perflexxion heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.  We nodigen kandidaten uit, laten filmpjes zien of we gaan langs bij de bedrijven. Soms volgt er nog een proefdag. Dan pas zetten we ze aan het werk." Joris gelooft heilig in deze persoonlijke aanpak. "Op het moment dat de kandidaat blij is met zijn werk, is de opdrachtgever blij en zijn wij dubbel blij."

Die persoonlijke aandacht herkent Margret Grootscholten van Globe Plant. "Ze verdiepen zich echt in het bedrijf door bijvoorbeeld langs te komen." Globe Plant riep eind vorig jaar de hulp in van Perflexxion. "We merken vooral sinds vorig jaar dat het enorm lastig is om personeel te vinden met de juiste mentaliteit. We beginnen bijvoorbeeld vroeg op de dag en het is fysiek best zwaar werk. Perflexxion levert kandidaten die bekend zijn met de tuinbouwsector en daar ervaring in hebben. Dat is heel fijn."De plantenkwekerij in Vierpolders doet de opkweek van groenten- en potplanten en levert ook uitgangsmateriaal voor zomerbloemen en potplanten. "Perflexxion kan ons specifieke krachten leveren. Ik kan aangeven wat mijn wensen zijn, bijvoorbeeld iemand die met machines kan omgaan of iemand die werk kan verdelen. Op basis daarvan kiest Perflexxion de juiste kandidaten uit." Margret is tevreden over de dienstverlening van het uitzendbureau. "Ze leveren mensen die hun afspraken nakomen."

Kruiwagen
Joris vertelt: "Juist omdat wij ons specifiek richten op deze sectoren, hebben we een enorm netwerk opgebouwd. Onze kandidaten solliciteren heel bewust op de type functies die wij bieden. Ons doel is om mensen voor langere tijd aan het werk te helpen. In feite zijn we een kruiwagen om mensen in de tuinbouwsector aan het werk te zetten. "


Van links naar rechts: Sanne Verleg, Romy Keijser, Aron Oosthoek en Iris Voncken.

Groei
Het bedrijf breidt uit. Na vestigingen in Berkel en Rodenrijs, Heemskerk en Waalwijk is vorig jaar een kantoor geopend in Barendrecht. "We vestigen ons bewust in de plaatsen waar deze sector actief is", legt Joris uit.

Sanne en Iris zijn werkzaam vanuit de vestiging in Berkel en Rodenrijs en richten zich met name op bedrijven in het Oostland en Westland. Romy Keijser is werkzaam vanuit de vestiging in Barendrecht en richt zit met name op klanten in Vierpolders, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. Aron Oosthoek is werkzaam vanuit de vestiging in Waalwijk. Zo doen zij bijvoorbeeld zaken met Hazera te Made.


Voor meer informatie:
Perflexxion
0180-222200
www.perflexxion.nl

Publicatiedatum: 13-3-2018
Auteur: Jobke den Hertog
Copyright: www.bpnieuws.nl

 

 
 
tweet
 
delen

e-mail
   
afdrukken
 
abonneeren

 

Overig nieuws in deze sector:

11-6-2018 "Tijdens plaatsing van buitenscherm hebben we alle weersomstandigheden meegemaakt"
6-6-2018 "Nieuwe prefab-kabelverbinding beter bestand tegen kasinvloeden"
31-5-2018 Energieverbruik uit hernieuwbare bronnen stijgt in Nederland naar 6,6 procent
31-5-2018 Afvalenergiebedrijf vangt CO2 af voor glastuinbouw
30-5-2018 Re-branding Kristalon fertigatie producten Yara
30-5-2018 “De doseerbunkers worden bij ons op voorraad geproduceerd”
25-5-2018 Zo maken Big Data en IoT het Bloemencorso veiliger
24-5-2018 “Met extra begeleiding kunnen arbeidsbeperkten prima aan de slag in de kas”
24-5-2018 'Knowing and recognizing’ nu beschikbaar in het Nederlands
23-5-2018 "Ionisatie al 25 jaar oplossing tegen Botrytis in koelcellen"
22-5-2018 De ene ketel is de andere niet
18-5-2018 Nieuwe sierpotten ‘MAYCA’ en ‘IMCA Grow&Go’ geïntroduceerd
17-5-2018 Gebr. Pletting wint gratis filmopname van het bedrijf
16-5-2018 Westlandse ondernemers zien handel met Iran in rook opgaan
14-5-2018 "Altijd halen we met onze klanten de eindstreep"
14-5-2018 China: Hibiscuskwekers in problemen door steenkoolverbod
14-5-2018 "Teler kan schermdoek prima zelf vervangen"
9-5-2018 IribovSBW: van bescheiden laboratorium naar miljoenen weefselkweekplanten per jaar
9-5-2018 "Nog maar 2 man nodig voor het oppotten"
7-5-2018 Express Clear 100 toegelaten als voorbehandelingsmiddel voor astilbe

 

Een reactie plaatsen: (max. 500 tekens)
  E-mailadres tonen

   nieuwe code