Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12, 15, 16 maart

Open dagen Van der Sar Import

Tijdens de FloraHolland Seasonal Trade Fair organiseert Van der Sar Import open dagen. In de showroom toont het bedrijf uit De Lier diverse nieuwe productenlijnen.

Glazuur
Binnen het assortiment keramieke potten zijn de glazuurde ontwerpen in toenemende mate populair. Tijdens de open dagen vindt u diverse vernieuwende ontwerpen.

Gras / jute
Erg trendy ook zijn de nieuwe gras- en jute-lijnen. Van jute zijn bv de trendy oversized Gaby-zakken populair. Van allerlei grassoorten hebben wij betaalbare, kleurrijke manden laten maken.

Korting
De nieuwe producten en productlijnen zijn allemaal te zien tijdens de open dagen op 14, 15 en 16 maart 2018. Omdat Van der Sar de nieuwe potten, vazen en manden snel op de markt hoopt te kunnen zetten, wordt bij aankoop van een van de nieuwe productlijnen 10 % introductiekorting gegeven.

De open dagen lopen parallel aan de Seasonal Trade Fair van FloraHolland in Naaldwijk. Van der Sar Import ligt op 10 auto-minuten van FloraHolland Naaldwijk.




Voor meer informatie:
Van der Sar
Gerard van der Sar
Leemolen 70
2678 MH De Lier
T: +31 (0)174 52 00 52
E: sales@vandersar.nl
www.vandersar.nl
Publicatiedatum: