Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flitsende trailer voor M. van den Oever

Vanaf begin februari 2018 rijdt de transporteur van Kwekerij M. van den Oever, Mercuur Smart Logistics uit Venlo, door het land met een trailer voorzien van een niet te missen banner.

Mercuur smart Logistics verzorgt voor Van den Oever grotendeels het transport van de daghandel richting regio’s Venlo/Herongen (DE), Boskoop en Aalsmeer/Westland.



Het ontwerp van de trailer is gemaakt in samenwerking met Grafitec, een jong lokaal bedrijf uit Son en Breugel wat sinds enkele jaren ons promotiemateriaal ontwikkelt.

Kwekerij M. van den Oever BV kweekt een breed assortiment exclusieve tuinplanten in grote potmaten. Het familiebedrijf in Son en Breugel bij Eindhoven omvat op dit moment 10 hectare containerteelt waarop zo’n 275 verschillende soorten planten in pot gekweekt worden. Daarnaast wordt op zo’n 12 hectare een groot deel van het eigen uitgangsmateriaal in de vollegrond geteeld.

Voor meer informatie:
M. van den Oever
Olen 5a
5694 NP Son en Breugel
T: +31 (0)499-471184
F: +31 (0)499-474710
www.vdoever.nl
Publicatiedatum: