Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vakbeurs GrootGroenPlus

The Future = Green

Van 3 tot 5 oktober 2018 wordt de 28e editie van vakbeurs GrootGroenPlus georganiseerd in Zundert (NL). Het thema voor 2018 wordt: The Future = Green. Hiermee wil de organisatie duidelijk maken dat groen de toekomst heeft en dat professionals in de groenbranche daarin dus een belangrijke rol vervullen.

Inschrijven
Inmiddels hebben al 175 deelnemers zich ingeschreven voor deelname aan de vakbeurs. Volgens de organisatie is dit aantal is hoger dan vorig jaar rond deze tijd. De actuele lijst met deelnemers - en tevens digitale beurscatalogus - is inmiddels online te vinden. "Wilt u zich ook aanmelden? Doe dat dan zo snel mogelijk via het digitale inschrijfformulier op de website; voorkeuren en wensen worden namelijk verwerkt in volgorde van binnenkomst."

Nieuwigheden
Vakbeurs GrootGroenPlus biedt, in samenwerking met de Keuringscommissie van de KVBC, ook in 2018 weer de mogelijkheid om nieuwe planten (nieuwigheden) aan te bieden voor (langdurige) keuring in Zundert. Via de website kunnen kwekers zich daarvoor inschrijven. "Verder is er op de beursvloer de Road Show, een plantenshow van 20 tot 25 terugkerende noviteiten, evenals de uitreiking van de KVBC-Awards."

Arrangementen en Russische vakbezoekers
De organisatie biedt diverse beursarrangementen aan. "Die bestaan uit twee of drie overnachtingen in een 4-sterrenhotel in de omgeving van de vakbeurs, deelname aan de interne en externe persexcursies langs deelnemers én onbeperkt toegang tot de vakbeurs zelf. Begin 2018 werd al een arrangementsreis geboekt door een groep van twintig Russische vakbezoekers. Zij zullen de beurs bezoeken en nemen op de beursdonderdag deel aan de externe persexcursie. Het gaat hierbij om dezelfde vereniging die in 2017 ook een bezoek aan de vakbeurs bracht. Dit keer nemen echter een aantal andere leden deel aan de reis. De desbetreffende vereniging is opgericht door particuliere boomkwekerijhouders en vertegenwoordigt inmiddels 192 leden, afkomstig van 129 boomkwekerijen in 36 regio's van de Russische federatie, de republiek van Belarus, Kazachstan en Oekraïne."

Voortzetting voorjaarsbeurs
De najaarseditie is niet de enige beurs waar GrootGroenPlus dit jaar bij betrokken is. "In januari werd voor het eerst - tegelijk met een aantal andere beurzen - een voorjaarsbeurs georganiseerd. Deze beurs was uitsluitend gericht op de verkoop. De eerste resultaten van deze beurs zijn positief: deelnemers en bezoekers waren enthousiast en tevreden. Daarom is besloten om de GrootGroenPlus Voorjaarsbeurs in ieder geval tot en met 2020 te organiseren en verder te ontwikkelen."

Promotie
"Dit jaar wordt weer stevig ingezet op PR. 2018 kent naast de journalistenreis en advertentieplanning, ook een verdere uitbreiding van de PR-activiteiten op de sociale media, waarin volledige focus op het buitenland ligt. Op die manier worden meer internationale deelnemers en bezoekers aangetrokken. Vorig jaar bleek deze aanpak duidelijk vruchten af te werpen. Uiteraard wordt in de komende promotie en communicatie ook volop aandacht besteed aan de uitwerking van het thema voor 2018: The Future = Green. Ook de gratis beurs-app zal binnenkort weer beschikbaar zijn. Deze zal niet meer alleen in het Engels beschikbaar zijn, maar ook in het Nederlands, Frans en Duits. Later dit jaar zal aan de digitale catalogus het actuele aanbod, de actuele voorraad, per deelnemersprofiel worden toegevoegd. Deze plus wordt aangeboden in samenwerking met Varb (Stichting Beurshal) en is gratis voor deelnemers en bezoekers."

Bron GrootGroen+
Publicatiedatum: