Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tulp `Lorely´: Eerste tulpendoop bij Veiling Rhein-Maas

Op woensdag 7 februari jl. vond bij Veiling Rhein-Maas de eerste tulpendoop plaats sinds de oprichting van de veiling in 2010. Aanvoerder Litjens Tulpen heeft samen met zijn klant Mat Dings van Gebr. Dings BV alsook met het Nederlandse Tulpenmeisje 2018 Lisa Smit en Veiling Rhein-Maas de nieuwe tulpensoort `Lorely´ in de foyer van de veiling officieel gedoopt. Ook voor Lisa Smit was het haar eerste officiële tulpendoop.


Vlnr: Sander Litjens, Lisa Smit, Uwe Bedenbecker (directeur Veiling Rhein-Maas), Jeroen Litjens en Mat Dings doopten de tulp - zoals het hoort - met echte champagne.

Exclusieve tulpensoort `Lorely´
Door deze doop waren klanten van Veiling Rhein-Maas in de gelegenheid, zich al vóór de officiële verkoopstart op dinsdag 13 februari a.s. door de kwaliteit van deze exclusieve nieuwigheid in het assortiment de `Lorely´ te laten overtuigen. “De vooral voor de Duitse markt geproduceerde tulp `Lorely´ maakt enthousiast door de grote en indrukwekkende bloemen in een opvallende kleur - roze-wit - en een lange houdbaarheid”, zo lichten Jeroen en Sander Litjens toe. Na afloop van de doop kregen de aanwezige klanten monsterbossen van deze nieuwe tulpensoort uitgereikt. Deze welkome aanvulling op het assortiment zal vermoedelijk tot en met begin maart via de bekende inkoopkanalen van Veiling Rhein-Maas (klokverkoop, Kopen-Op-Afstand, klokvoorverkoop en klokservice) verkrijgbaar zijn.

Aanvoerder Litjens Tulpen
De aanvoerder Litjens Tulpen uit Creil (NL) verkoopt zijn producten sinds januari 2015 via Veiling Rhein-Maas. Het in 1950 opgerichte bedrijf wordt in derde generatie door de broers Jeroen en Sander Litjens geleid en kan op een lange traditie en grote ervaring in de tulpenteelt terugkijken. Litjens Tulpen produceert op 17 hectare volle grond tulpenbollen en broeit daarnaast 3,5 miljoen tulpen in de kas af.

bron: Veiling Rhein-Maas
Publicatiedatum: