Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: MANTS viert hoogste aantal aanmeldingen in 10 jaar

De Mid-Atlantic Nursery Trade Show beleefde van 10 tot 12 januari de 48e en met het grootst aantal deelnemers in 10 jaar tijd naar eigen zeggen meest succesvolle editie in Baltimore.


 
MANTS ontving dit jaar meer dan 11.565 aanmeldingen (inclusief exposanten) uit 46 staten en 15 andere landen. De aanwezigen, die bijeenkwamen om zaken te doen, te netwerken en te leren over de nieuwste trends in de groene sector voor 2018, konden 963 exposanten bezoeken verspreid over 1536 stands. Naast exposanten waren er 3659 niet-exposerende/kopende bedrijven vertegenwoordigd op de beursvloer. Met een oppervlakte van 300.000 m2 in het Baltimore Convention Center is MANTS een belangrijk zakenplatform voor de sector.

MANTS vicevoorzitter Vanessa Finney: "Naast het grote aantal aanmeldingen was het geweldig om op de beursvloer de energie en opwinding te voelen die onze collega's al hebben voor dit seizoen. Ook zijn er goede zaken gedaan: van onze aanwezigen waren 81% beslissingsbevoegd voor hun bedrijf en veel exposanten maakten opmerkingen over de kwaliteit van de aanwezigen en de zaken die tijdens de drie beursdagen zijn gedaan. We zijn zo blij dat MANTS een waardevolle aanwinst blijft voor de sector."

MANTS heeft ook een grote economische invloed op de stad Baltimore en trekt duizenden toeristen voor hotels en restaurants in een verder trage tijd van het jaar. Voor de beurs dit jaar hadden MANTS bezoekers meer dan 5500 kamernachten geboekt in 10 hotels in de regio Baltimore.
 
MANTS 2019 zal plaatsvinden in het Baltimore Convention Center van 9-11 januari. Bezoek voor de meest recente informatie www.mants.com of bel (410) 296-6959.
Publicatiedatum: