Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Produktschap Tuinbouw gaan door op nieuwe website tuinbouwnl.nl

Op 1 januari 2015 hield het Produktschap Tuinbouw op te bestaan. De oude website van het Produktschap tuinbouw.nl met daarop meer dan 3000 onderzoeksresultaten was nog een paar jaar online. Op 1 januari 2018 dreigde de site op zwart te gaan.

Er werd al een tijdje gezocht naar een partij die de informatie van de website wilde overnemen. Wie beloofde de site openbaar online te houden, mocht de content gratis overnemen. Veel partijen in onze sector hebben hiernaar gekeken maar niemand durfde het aan. De site was enorm duur in onderhoud en hosting.

LTO vakgroep Vollegrond, met als contactpersoon Janny Trouw, vond het toch van belang om wat geld in het behoud van de content te steken en met resultaat. Met het financiƫle budget van LTO Vollegrond en de tijd en expertise van LTO Glaskracht Nederland is de content van tuinbouw.nl nu in een nieuw jasje gegoten en wordt de website nu voor een fractie van de prijs in de lucht gehouden.

"Bij de eigenaar van het domein tuinbouw.nl, het Ministerie van EZK, ligt het verzoek om de nieuwe site ook via het oude webadres vindbaar te maken. Tot die tijd hebben we een nieuw adres gelanceerd: www.tuinbouwNL.nl", meldt LTO. "De content is nu weer goed doorzoekbaar en is behouden voor onze sector. Neem eens een kijkje"

Bron: LTO Glaskracht Nederland
Publicatiedatum: