Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bremmer Boomkwekerijen heeft eerste boom uit gArt-collection overhandigd aan Twenthe Plant

Op dinsdag 23 januari jl. heeft Paul Bremmer van Bremmer Boomkwekerijen uit Waddinxveen de eerste Thuja plicata Whipcord uit de unieke gArt-collection aan Dirk Boomkamp van Twenthe Plant overhandigd op de IPM Essen. Paul Bremmer: “De reden dat we de eerste plant aan Twenthe Plant overhandigen, is omdat zij de grootste Cash en Carry van Nederland, zo niet van West-Europa zijn. Daarbij hebben zij een groothandel in boomkwekerijproducten met export door heel Europa en zelfs delen van Azië. Zodoende passen onze producten al vele jaren perfect bij Twenthe Plant”.


Paul Bremmer (r) overhandigt Dirk Boomkamp de eerste Thuaja plicata Whipcord uit de gArt-collection.

De gArt-collection is een noviteit en bestaat uit een unieke collectie dwergconiferen op hoge onderstam, variërend van 1,80 tot 2,0 meter hoogte, waarbij vakmanschap, natuur en vormgeving samenkomen. Paul Bremmer: “Het idee om deze planten te gaan kweken, is ontstaan doordat ik zag dat er wel veel vormbomen als dakplatanen, leilindes en bolacacia’s op de markt zijn, maar coniferen kom je in deze categorie nauwelijks tegen. Een gat in de markt zogezegd”.

Paul Bremmer: “Omdat het om dwergconiferen gaat, is de groei langzaam. Deze bomen zijn inmiddels meer dan 10 jaar oud. Maar dan heb je ook wat: fraaie bomen die geen onderhoud meer vragen, altijd groen en onderhoudsvrij. Leibomen moet je jaarlijks snoeien en aanbinden, maar aan deze planten hoef je niets meer te doen. En dat is juist wat de consument in de 21e eeuw belangrijk vindt. Want met een druk bestaan in een dynamische maatschappij mag de tuin niet teveel tijd kosten. Hoewel die tuin voor ieder wel belangrijk is voor ontspanning en rust.
Dat is Art in the garden of … Kunst im Garten… dat is gArt-collection!”

Bremmer Boomkwekerijen
Henegouwernesse 14
2741 LJ Waddinxveen
www.bremmer-boomkwekerijen.nl

Publicatiedatum: