Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flora Flower overgenomen door L&M Groep

Per 1 februari 2018 gaat Flora Flower verder als onderdeel van de L&M Groep.

Flora Flower, al ruim 40 jaar onder leiding van Dirk Gooijer en Martin Hink, richt zich met name op het groothandelssegment en is gevestigd op de bloemenveiling te Rijnsburg.

Met deze overstap verwachten beide bedrijven sneller in te kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen in de markt. Het bundelen van onze krachten betekent voor de L&M Groep dat er een nog breder assortiment naar een grotere doelgroep kan worden bediend.



De L&M Groep is een familiebedrijf van wereldformaat dat beschikt over 70 jaar ervaring in de bloemenhandel. Naast deze overname is de L&M Groep sinds 1 januari 2018 verhuisd naar een nieuwe locatie en zijn naar eigen zeggen 'verdere overnames niet uitgesloten'.

De L&M Groep nu bestaat uit; L&M Rijnsburg BV, Growing Together, Waxed Roses Sensation, Flower Factory (voorheen VEVECO), VE (voorheen V&E), Zami en Flora Flower.

Voor meer informatie:
L&M Groep BV
Laan van Verhof 75
www.lmgroep.nl
Publicatiedatum: