Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CNB introduceert Helleborus Frostkiss serie in Europa

Van dinsdag 23 januari tot vrijdag 26 januari staan onze vaste planten vertegenwoordigers op IPM in Essen. Naast het huidige aanbod aan vaste planten als: EverydayLily’s, Senecio ‘Angel Wings’ en Carex ‘Feather Falls’ showen we ook een nieuwe serie.



De Helleborus Frostkiss serie is al erg populair als potplant, maar nu ook als snijbloem te verkrijgen. Volgens vertegenwoordiger Marcel Salman heeft deze serie meerdere voordelen. Zo heeft het een goede houdbaarheid op de vaas, namelijk tot wel twee weken. Ze zijn sterk en kunnen jaren in productie blijven, hebben een hoge productie per m² en hebben weinig last van ziekten.

De Helleborus Frostkiss serie bestaat uit: Helleborus Anna’s Red (te zien op de foto), Moondance, Bayli’s Blush, Sally’s Shell en Pippa’s Purple.

Bent u benieuwd naar de Helleborus Frostkiss serie? De soorten als snijbloem zijn exclusief verkrijgbaar bij de vertegenwoordigers van CNB. Voor meer info kunt u contact opnemen met Marcel Salman (+31 6 22 66 03 06) of kom langs komen bij onze stand (hal 1, stand D39) op IPM in Essen .

bron: CNB
Publicatiedatum: