Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: ICL breidt technisch verkoopteam uit

De speciale landbouwafdeling van ICL heeft sinds januari een nieuwe technische verkoopmanager, Dr. Richard Collins. Collins heeft een academische achtergrond en werkte eerder als universitair hoofddocent en onderzoeker in de gewaswetenschappen aan het University Centre Myerscough.



Collins kijkt uit naar de toepassing van zijn ervaring in zijn nieuwe functie: "Onderzoek is een echte passie en ik heb verschillende samenwerkingsprojecten uitgevoerd in de agrarische en recreatieve grasveldensector, door biostimulatoren te testen voor plantengezondheid, bladmeststoffen en zaadbehandelingen." Ook heeft hij hierdoor belangrijke bedrijfsrelaties aangeknoopt die hij in zijn nieuwe rol hoopt te kunnen uitbouwen.

Zijn dagelijkse taken zullen bestaan uit de voortdurende technische ontwikkeling van het ICL productassortiment en het bieden van agronomische ondersteuning aan klanten. Hij verheugt zich op de nieuwe uitdaging, de relatie met de klanten en de verkoop van hoogwaardige producten.

"De sector maakt een periode van verandering door, waardoor er bij telers een zekere mate van onzekerheid ontstaat. Dit is waar ik het gevoel heb dat ik echt een verschil kan en wil maken."

Voor meer informatie:
ICL Group
Richard Collins
07733361882
richard.collins@icl-group.com
www.icl-group.com
Publicatiedatum: