Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flower Expo China: Meer snijbloemenvariëteiten

Tijdens de Flower Expo China 2017 waren rode rozen de grootste aandachtstrekkers. De Chinese bezoekers legden een grote waardering voor de geïmporteerde rode rozen aan de dag, die in volle bloei veel groter waren en langer houdbaar zijn dan Chinese rozen. Ze waren erg populair en werden goed verkocht op zowel Valentijnsdag als op Chinese festivals. In de tweede helft van het jaar 2017 kregen rozen van andere kleuren en formaten echter ook veel aandacht. Chinese inkopers kijken derhalve erg uit naar meer rozenvariëteiten dit jaar.
 


Naast rozen houden Chinese consumenten ook van andere soorten bloemen en planten zoals gypsophila (wit of kleur), potorchideeën, gloriosa’s (prachtlelie), dahlia’s, franje tulpen, gekleurde anjers, lisianthus, pioenrozen, lelies, etc. Omdat Chinese consumenten deze bloemen steeds meer gaan gebruiken, thuis en in bloemstukken, is de import van deze bloemen de afgelopen jaren flink gestegen.

Klaar voor je entree op de Chinese markt? Het team van Flower Expo China nodigt van harte meer import-snijbloemenleveranciers uit voor de beurs in Guangzhou.



De Flower Expo China wordt gehouden van 21-13 maart 2018 in het Guangzhou International Sourcing Center Complex in Guangzhou, China.

Gratis toegang. Gemakkelijk inschrijven op 
www.flowerexpochina.com/order/order.php?id=46
Een GRATIS TOEGANGSKAART en gids zullen binnen 1-3 dagen worden verzonden.

Voor meer informatie: 
Flower Expo China
Email: grand2@grahw.com
www.flowerexpochina.com
 
Publicatiedatum: