Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FloraGold viert 25-jarig jubileum

Tholen - FloraGold bestaat deze maand 25 jaar. Groot feest natuurlijk en afgelopen weekend is dat met het personeel goed gevierd. "We zijn naar de Ardennen geweest", vertelt Jasper van der Zwet, "en dit was meer dan geslaagd. Prachtige locatie en lekker actief bezig geweest."



De directie werd door het personeel ook getrakteerd op een mooi schilderij met daarop het logo van Floragold. Daarnaast was er voor ieder directielid een boekje gemaakt met een leuk woordje van elke werknemer over hem/haar.



Uit het reisverslag: "Vrijdag zijn met een bus naar de Belgische Ardennen gereden. Daar hebben we een diner genuttigd in een jachthut, die heel gezellig was ingericht met kaarsen en warmtebranders. Zaterdag zijn we gaan klimmen en abseilen in de bergen van Yvoir, gevolgd door een wandeling door de stad Dinant. Zondag zijn we na het ontbijt weer terug gereden naar het Westland."



FloraGold
FloraGold is een familiebedrijf dat in 1993 werd opgericht door Ton van der Zwet (vader van Jasper). Gevestigd op de veiling zijn zij al vele jaren gespecialiseerd in het maken van boeketten, die hun weg vinden naar met name supermarkten in alle hoeken van Europa.



Voor meer informatie:
FloraGold
Jasper van der Zwet
T:+31174633170
M: +31611044608
F: +31174621492
E: jaspervanderzwet@floragold.nl
www.floragold.nl