Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pascal Visee nieuw lid Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen (RvC) stelt Pascal Visée voor als nieuw lid van de RvC. U kunt tijdens de algemene ledenvergadering op 7 december 2017 stemmen over deze benoeming.

Pascal Visée is kandidaat voor de invulling van de vacature die ontstaat door het aftreden van Cees van Rijn die niet herkiesbaar is. Pascal Visée (56) heeft vele functies bij Unilever vervuld met als laatste die van Chief Enterprise Support Officer. Hij heeft daarnaast veel ervaring als commissaris in uiteenlopende sectoren. "Met Pascal Visée voegen we expertise toe aan de RvC op het gebied van Finance en IT. Daarom zien we hem ook graag als voorzitter van de Audit Commissie," aldus Jack Goossens, voorzitter Raad van Commissarissen Royal FloraHolland.


foto: Royal FloraHolland

Pascal Visée: "Als lid van de Raad van Commissarissen wil ik mij inzetten om de transformatie van Royal FloraHolland naar een wendbare organisatie tot een succes te maken. Die wendbaarheid is nodig om de kansen die de digitalisering van de economie biedt volledig te benutten."

Stemmen tijdens de algemene ledenvergadering

Op 7 december 2017 wordt de volgende ALV georganiseerd. Tijdens deze avond kunt u voor of tegen deze benoeming stemmen.

bron: Royal FloraHolland
Publicatiedatum: