Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe directie en tarievenlijst BKD

Het dagelijks bestuur van de Bloembollenkeuringsdienst (BKD) heeft het verzoek van de heer Vincent Cornelissen, om in verband met zijn gezondheid zijn functie als directeur van BKD neer te leggen, geaccepteerd. Het voltallige bestuur waardeert zijn inzet voor BKD en organiseert een afscheidsbijeenkomst in januari 2018.

Per 1 januari aanstaande zal de heer Bert Pinxterhuis, thans adjunct-directeur, optreden als waarnemend directeur. Vincent Cornelissen is op 15 augustus 2009 als directeur in dienst gekomen van BKD.

Tarievenlijst
BKD heeft ook de voorlopige tarievenlijst 2018 gepubliceerd onder voorbehoud van goedkeuring van de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Zodra van de minister haar goedkeuring is ontvangen, zullen deze tarieven per 1 januari 2018 gelden. U vindt de voorlopige lijst onder Tarieven in de footer van de website van BKD.

Voor meer informatie:
BKD
Zwartelaan 2
2161 AL Lisse
Nederand
Tel: +31 (0)252 41 91 01
Fax: +31 (0)252 41 78 56
www.bkd.eu
Publicatiedatum: