Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vreugdenhil Young Plants lanceert nieuwe uitstraling concept Pick & Joy

Tijdens de Royal Holland Trade Fair in Aalsmeer zal het vernieuwde concept Pick-&-Joy gepresenteerd worden in de beursstand van Vreugdenhil Young Plants. Het concept bestaat inmiddels uit 15 prachtige en gezonde direct eetbare plukgroenten met nog een aantal nieuwe introducties in de pijplijn.

Er is gekozen voor een frisse, maar wel natuurlijke look die past bij de huidige tijdsgeest. De pot, de etiketten, brochures, flyers, alles is in een geheel nieuw jasje gestoken. ‘’De consument is zich vandaag de dag nog meer bewust van gezonde voeding en hecht steeds meer waarde aan duurzaamheid en gezondheid. Daarbij wil men steeds meer weten over de oorsprong van het product. Hiermee spelen we in op de wensen van de klant en de consument’’, aldus Michael Voskamp, accountmanager bij Vreugdenhil Young Plants.

Vreugdenhil Young Plants heeft niet alleen het Pick-&-Joy concept een nieuwe look & feel gegeven. De plantenkwekerij heeft inmiddels ook een verandering in zowel naamgeving als in de huisstijl doorgevoerd. Gezien het internationale karakter wat de plantenkwekerij inmiddels heeft, is gekozen voor Vreugdenhil Young Plants. De vernieuwde huisstijl en nieuwe website geven een goed beeld van wie de organisatie is en waar zij voor staat.

Het Pick-&-Joy concept wordt gepresenteerd in beursstand 33.3 in hal 2.


Voor meer informatie:
Vreugdenhil Young Plants
Noord-Lierweg 35a
2678 NA De Lier
T: +31(0)174 52 52 00
M: 06-20419778
E: chantal@vreugdenhilyoungplants.nl
www.vreugdenhilyoungplants.nl
www.pickandjoy.nl

Publicatiedatum: