Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Orchids neemt Celine Colours over

Bij de meeste snij-Cymbidium kwekers in Nederland loopt het seizoen van september tot en met mei. Ook Special Orchids is al jaren gewend om in deze maanden hun bloemen te oogsten. Maar daar komt vanaf 1 december verandering in. “Met de overname van Celine Colours kunnen we onze klanten vanaf 2018 jaarrond beleveren”, aldus John en Wim Bos.


Paul en Esther van Schie van Celine Colours (r) dragen hun kwekerij vanaf 1 december over aan Wim (l) en John Bos van Special Orchids.

Special Orchids is gespecialiseerd in het telen van grootbloemige snij-Cymbidiums, net als haar collega Celine Colours uit Berkel en Rodenrijs. Paul en Esther van Schie hebben deze kwekerij, die de naam van hun dochter draagt, samen opgebouwd en telen sinds 1992 buiten het traditionele seizoen. “Dat maakt het zo waardevol voor ons”, vertelt Wim. “De moderne kwekerij gelegen aan de J. Poortmanweg in Berkel en Rodenrijs is er helemaal op ingericht om juist van mei tot en met november met Cymbidiums op de markt te komen.”

Kennis delen
“Het vraagt uiteraard de nodige expertise om de planten in de zomermaanden en het vroege najaar in bloei te krijgen. We zijn dan ook blij dat Paul de overname kundig begeleidt en de komende tijd zijn kennis en ervaring deelt."


Paul van Schie (m) van Celine Colours draagt zijn bedrijf over aan Wim (l) en John Bos van Special Orchids, onder toeziend oog van bedrijfsadviseur Arthur Vijverberg (r) van Yeald.

Voor meer informatie:
Celine Colours
J Poortmanweg 15
2651 NB Berkel en Rodenrijs
T: 0031-105120252
F: 0031-105111365
M: 0031-626132030
www.celinecolours.nl


Special Orchids
Anthony Lionweg 3
2661 DT Bergschenhoek
M +31 (0) 6 462 62 520 (Wim Bos)
E: sales@specialorchids.com
www.specialorchids.nl

Publicatiedatum: