Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
productie naar één locatie

Bouw nieuw bedrijfspand Havatec van start

Op het Venneppark N207 is dinsdag 24 oktober de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijfspand van Havatec B.V. Momenteel produceert Havatec op meerdere locaties in Noordwijkerhout en Lisse. Vanaf juni 2018 verhuist alles weer naar één locatie.


Personeel van Havatec heft samen met de directeur Jan Kok het glas op het slaan van de eerste paal.

Personeel en directie zien uit naar het efficiënter bedienen van haar klanten. De nieuwbouw biedt hier alle ruimte voor. Ook zegt Havatec hiermee verder inhoud te geven aan haar kernwaarden voor mechanisatie in de tuinbouw: innovatief, betrouwbaar en service gericht. Het nieuwe gebouw bestaat uit 1500m2 kantoorfaciliteiten en ca 4000 m2 productieruimte en wordt maatschappelijk verantwoord ingericht waardoor het gebouw energie neutraal functioneert.


Artist impression van het nieuw te realiseren gebouw

De officiële handeling werd verricht door directeur-eigenaar Jan Kok onder toeziend oog van het personeel en betrokkenen. Mede directeur-eigenaar Mark Fikkers moest verstek laten gaan in verband met de geboorte van zijn dochter.

Over Havatec B.V.
Havatec is de internationale leverancier van sorteer-, bos- en handling-machines voor de snijbloemen industrie. Havatec levert turn-key projecten gebaseerd op haar low-, mid- en high-tech filosofie. Voor ieder formaat bloemenkweek-, broei- of verwerkingsbedrijf kan een rendementsvolle machine geleverd worden. Havatec is gespecialiseerd in mechatronische oplossingen gecombineerd met haar eigen softwareontwikkeling. Sorteermethoden zijn gebaseerd op X-ray, infrarood techniek en kleurencamera’s. Een hoge innovatiedrift is onderscheidend en resulteert in verschillende nieuwe machineconcepten per jaar. Bij Havatec zijn 75 mensen werkzaam.


Artist impression van het nieuw te realiseren gebouw

Voor meer informatie:
Havatec

Pletterij 40
2211 JT Noordwijkerhout
E: info@havatec.nl
www.havatec.nl


Publicatiedatum: