Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aftrap seizoen van winterbloem Amaryllis

De eerste week van november is de officiële aftrap van de promotiecampagne Amaryllis. Voor het tweede achtereenvolgende jaar wordt de Europese bloemist geattendeerd op de start van het seizoen met de campagne pay-off Hello winter.
Dit jaar reikt de promotiecampagne de bloemist extra handvatten om Amaryllis in de winkel te ‘etaleren’. “We zien een enorme trend bij winkeliers, waarbij de etalageruit wordt beschilderd met de mooiste tekeningen,” vertelt Lisa van Marrewijk, namens de promotiecommissie Amaryllis. “We helpen de bloemist op weg met een handig sjabloon van een winters tafereel en Amaryllis, dat heel eenvoudig kan worden aangebracht. Zo houden we de winterse bloem top-of-mind.”



Een speciale folder (met sjabloon) wordt meegestuurd met het bloemisten inspiratiemagazine 365 dagen bloemen; 2.800 Nederlandse bloemisten én 8.000 Duitse bloemisten. Er worden ‘Workshops Etalagetekenen’ georganiseerd tijdens de FloraHolland Trade Fair (stand 11.4), het Cultra Event (8-11-2017) én een speciale avond voor genodigden bij veiling Plantion (15-11-2017).
 
Kosteloos downloaden ‘Etalagetekening’ Amaryllis
Via de website www.amaryllisinfo.eu kan het sjabloon worden gedownload (A4 – in vier talen: NL, UK, DE en FR). Daarnaast zijn nieuwe foto’s beschikbaar voor exporteurs en bloemisten, die Amaryllis online willen etaleren.

Amaryllis als boeketbloem
Amaryllis werkt opnieuw samen met het boeketinnovatieproject Bouquet Tales. Medio november verschijnt de wintereditie van de Bouquet Tales krant met daarin Amaryllis in een oplage van 26.000 exemplaren. De krant wordt gedistribueerd via 90 verkooppunten in Europa. De promotiecampagne Amaryllis is een initiatief van alle snijamarylliskwekers in samenwerking met Royal FloraHolland.

Voor meer informatie:
www.facebook.com/amaryllisinfo
Publicatiedatum: