Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ted Van der Gulik wordt lid van Decorum

Ted van der Gulik V.O.F. is verwelkomd als nieuw lid van Decorum. Met de toetreding van Van der Gulik breidt het merk het tulpenassortiment uit met exclusieve soorten naast het huidige assortiment van Borst Bloembollen.
 
Ted van der Gulik is een familiebedrijf dat inmiddels 50 jaar bestaat. De kwekerij en broeierij zijn toentertijd opgericht door Henk van der Gulik, de oom van de huidige eigenaar. Sinds die periode is het bedrijf uitgegroeid tot 18 hectare buitenteelt, waar Patrick van der Gulik intussen eigenaar van is.


Links Ted van der Gulik, rechts Patrick van der Gulik

De focus van de familie Van der Gulik ligt op hoogwaardige kwaliteit en continue vernieuwing in het assortiment. Dit realiseert Van der Gulik onder andere door deelname aan de vereniging Mellflower, die zich richt op het testen en in de markt zetten van nieuwe soorten tulpen. Door deze samenwerking tussen vijf bedrijven, beschikt van der Gulik continu over de nieuwste soorten.

Van der Gulik is een relatief klein bedrijf waarin elke tulp ‘een rugnummer’ krijgt; iedere tulp krijgt de aandacht die hij verdient en nodig heeft. Vanaf het poten van de bollen in het land tot het afbroeien van de bloemen, Patrick houdt al zijn ‘spelers’ nauwlettend in de gaten.

Nieuw bloemenpapier
Vanaf half december start het nieuwe tulpenseizoen en levert ook Ted van der Gulik zijn bloemen in het nieuwe Decorum bloemenpapier. Borst Bloembollen en Straathof Flowers beginnen al iets eerder. Vanaf half november zijn de tulpen- en hyacinten van deze Decorum kwekers namelijk al verkrijgbaar in Decorum groen.

Het assortiment groeit
Het Decorum Flowers assortiment breidt steeds verder uit. Werd in 2013 gestart met zes kwekers, is de club inmiddels uitgegroeid tot ruim twintig kwekers.


Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com


Publicatiedatum: