Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lokale handel vermaakt zich goed op huisbeurs bij Andesch Flower

Tholen - De Hollandse bloemen- en plantenhandelaar kan om de dag wel een beursje vinden om zijn licht op te steken, maar bij onze zuiderburen is dat al een stuk minder. Hoewel geen volksstammen, trekt de huisbeurs bij Andesch Flowers toch aardig wat kwekers en handel uit de omgeving. “Als je hier in de omgeving of in Noord-Frankrijk een bloemisterij of tuincentrum hebt, dan is het bij uitstek een leuke plek om eens rond te kijken."


Foto's: Chris Biesheuvel, afdeling Persoonlijke Verkoop FloraHolland

Grote partijen gaan er dan ook niet van hand tot hand, en op een enkele grote handelaar na bestaat het publiek uit collega-kwekers uit de directe omgeving. Bovendien zijn dat allemaal mensen die een beursbezoek niet overdag maar vooral ’s avonds wensen te plegen. Waarop het dan, op de avond zelf, juist weer erg gezellig wordt.



De Persoonlijke Verkoop afdeling van Royal FloraHolland heeft op de kwekerij een flink aanbod van Belgische en Nederlandse kwekers bij elkaar gebracht. Tussen de Denen kunnen de mensen in alle rust rondneuzen en is er uiteraard gedacht aan een hapje en een drankje. De beursvloer is vandaag nog geopend tot 17.00 uur. Locatie: Dorpsstraat 101 A, B-9080 Lochristi, België.





Publicatiedatum: