Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opvallende cross-over tuinbouw en toerisme

Van Krimpen bv haalt Carolina Sevilla voor drie weken naar Nederland. Deze vrouw, een voorheen succesvol zakenvrouw die nu in een strandhuisje op Costa Rica woont, heeft met haar ‘#5minutebeachcleanup’ een internationaal publiek aangesproken, en omdat het 'issue' plastic ook in ons wereldje niet onbesproken is - denk aan de discussie rondom eenmalige trays - zocht Van Krimpen naar een manier het grote publiek te laten zien dat zij (en collega-bedrijven) wél schoon en duurzaam produceren. Met Caroline geven zij deze inspanningen (letterlijk) een mooi gezicht.



Hiermee is een opvallende cross-over tussen de tuinbouw en toerisme gelegd. En wat dat aangaat is nog een potentieel interessant platform ter promotie aan te boren: de Vakantiebeurs. Op deze beurs, die van 9 t/m 14 januari wordt gehouden in de Jaarbeurs, biedt Edventure, een Costa Ricaanse touroperator met Nederlandse tuinbouwwortels, u, ondernemer in de tuinbouw, gratis standruimte en gratis PR. Dit heeft het bedrijf 'verdiend' met het winnen van de prijs voor ‘de beste beurspresentatie’ op de voorgaande editie. Edventures hoopt hier samen met u de tuinbouwsector aan de 110.000 bezoekers op een positieve manier te presenteren.



Prijsvraag
In nauwe samenwerking met Mooiwatplantendoen.nl (Bloemenbureau Holland) zal op de beurs bovendien een prijsvraag georganiseerd worden, waarbij de deelnemers vragen beantwoorden die hen meenemen op een reis die zal starten in Costa Rica en zal eindigen in de Nederlandse kassen. Ook met deze prijsvraag zal het doel van de tuinbouwdeelname aan de Vakantiebeurs centraal staan. De vragen zullen aansluiten op de producten en concepten die getoond worden door de deelnemende bedrijven.

Voor meer informatie & aanmelden kan men contact opnemen met Ed Smit,
T: +506 2273 0981, M: +506 8841 8125 of per mail: ideas@ideavelop.biz

 
Publicatiedatum: