Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floral Fundamentals zet Event Designers aan het werk

Zonder twijfel is er een groeiende afzet voor Event Designers en bij een recent fotoshoot voor het Floral Fundamentals platform werden twee zeer verschillende ontwerpers uitgedaagd om specifieke bloemen te gebruiken die goed bij elkaar passen. Elk werd gevraagd voor hun klanten iets in hun eigen stijl te creëren. De resultaten waren uitmuntend, dat is natuurlijk de reden waarom deze designers zo veel gevraagd worden.


Fotografie: Denis Bradley

Met behulp van Avalanche+ rozen van Meijer Roses, Phalaenopsis van Walter Grootscholten Orchids en Hortensia’s van Pieter Kolk Hydrangea, zijn de twee ontwerpers aan het werk gezet. Max van de Sluis (Nederland) is een wereldwijd erkende ontwerper die graag eigentijdse ontwerpen creëert. De creatie van Max is gemaakt op een zelf gebouwde structuur om de prachtige bloemen te ondersteunen.



Emily Alarcon (Frankrijk) die events in het zuiden van Frankrijk ontwerpt, gebruikte een klassieke benadering van haar stuk met een paar persoonlijke touches. Zoals Emily zei: "Het is een plezier om met deze rassen te werken en ik gebruik ze al in mijn werk." Maar nadat ze de telers persoonlijk heeft ontmoet en erachter kwam hoeveel zorg en aandacht zij aan hun producten besteden, bestelt ze nu heel specifiek van deze kwekers. Beide ontwerpers weten dat ze direct contact met de telers kunnen opnemen, niet alleen om zeker te zijn van beschikbaarheid, maar ook over de grootte van de bloemen.

De telers werden door hun ontwerpen verwelkomd toen ze aankwamen bij de reguliere Meet & Greet avond, waar iedereen veel kansen kreeg 'selfies' te maken.

Voor meer informatie:
Floral Fundamentals
Tineke Vreeken
T: +31 6 16393665
E: tineke@floralfundamentals.com
www.FloralFundamentals.com

Publicatiedatum: