Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floral Fundamentals deelt boeketten uit op straat

Een van de doelstellingen van Floral Fundamentals is om jonge mensen aan te moedigen om van mooie bloemen te houden. Met dit in het achterhoofd kwamen de dochters van twee van de bij Floral Fundamentals aangesloten kwekers boeketten uitdelen aan onbekende mensen, zodat ze begrijpen wat bloemen voor mensen betekenen.



Onder toeziend oog van een van de ouders spraken de meiden de mensen op straat aan en gaven ze een speciaal gemaakt boeket met bloemen en groen, die door de telers van Floral Fundamentals zijn geproduceerd.

De boeketten werden allemaal gecreƫerd door Dianne Morison die de winnaar was van een gelukstrekking van Floral Fundamentals. Dianne vloog naar Europa (haar eerste keer in Europa - ze komt uit Australiƫ) om deel te nemen aan een fotoshoot en uiteindelijk de meisjes te begeleiden bij het uitdelen van de boeketten.



Dianne was verbaasd over de kwaliteit van de bloemen die zij zag en genoot zo van haar bezoek aan een aantal van de telers tijdens haar verblijf dat ze op eigen kosten langer bleef, zodat ze meer van onze kwekers kon bezoeken.

Voor meer informatie
Floral Fundamentals
Tineke Vreeken
T: +31 6 16393665
E: tineke@floralfundamentals.com
www.FloralFundamentals.com
Publicatiedatum: