Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ter Laak AmericaS officieel geopend

Gisteren werd Ter laak AmericaS officieel geopend. Bij het feestelijke gebeuren waren verschillende partners, de Nederlandse Ambassadeur te Guatemala, een vertegenwoordiging van het ministerie van landbouw en anderzijds verscheidene relaties aanwezig. Dat meldt Eduard Ter Laak op Facebook.


Foto's zijn afkomstig van de Facebook pagina van directeur Eduard Ter Laak

De kas in Guatemala, ongeveer 1 ha groot, moet retailers in het land en omgeving van premium quality orchideeën gaan voorzien en bovendien kwekers 'all over the Americas' van halfwas planten.



Het betreft een foliekas met een hoogte van zes en kapbreedte van 12,80 meter. De meeste techniek komt uit Nederland: een dubbel scherm, verneveling, CO2, irrigatie, tafels en verwarming, wat gezien de 1750 hoogtemeters van de locatie geen overbodige luxe zal zijn. Bovendien is het geheel voorzien van de nieuwste klimaatcomputers. Met uitzondering van de klimaatbeheersing is geen verdere high-tech automatisering opgenomen, naar eigen zeggen omdat arbeid er goedkoop is en kennis voor het verhelpen van technische mankementen onvoldoende aanwezig is.

Een kijkje in de kas & meer info: Facebook @TerLaakAmericaS

Voor meer informatie:
Ter Laak Orchids
Richard Ter Laak
Email: r.terlaak@orchidee.nl
www.orchidee.nl

Publicatiedatum: