Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgen maken vuist tegen kanker met verkoop azalea's

Het Plantjesweekend is een jaarlijkse actie, bedoeld om geld op te halen in de strijd tegen kanker. Zoals bij ons de Ride of the Roses, maar dan met de verkoop van azalea's. De campagne is dit jaar toe aan de 23e editie.



Tijdens het derde weekend van september, dit jaar is dat op 15, 16 en 17 september 2017, vinden honderdduizenden azalea’s hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Vorig jaar werden op deze manier 290.460 azalea’s verkocht, goed voor ruim 2 miljoen euro en dat record hoopt men dit jaar in te overtreffen. Er schijnen in elk geval niet minder dan 325.000 plantjes te worden ingepakt - en doe dat keer 7 euro de plant, dan moet ook die 2 miljoen ruim gehaald worden.



Afgelopen week lanceerde Plantjesweekend een tv-spotje waarvan de boodschap duidelijk is : haal een plantje in huis en maak zo mee een vuist tegen kanker!

Klik hier voor meer informatie
Publicatiedatum: