Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opgebouwde Deense karren niet stapelen

De Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (ISZW) heeft laten weten dat het stapelen van opgebouwde Deense karren aangemerkt wordt als een overtreding van de Arbowet vanwege veiligheidsrisico’s. LTO Glaskracht Nederland en Stigas hebben hierover eerder deze week bericht op hun websites.

Aanleiding is een ongeval met opgebouwde gestapelde Deense karren. Ook de CC Containers van Container Centralen zijn niet ontworpen om opgebouwd op elkaar te stapelen. Onderstellen van CC Containers kunnen uiteraard wél gestapeld worden, volgens de geldende ‘stapelregels’.


 
LTO Glaskracht Nederland en Stigas zetten op verzoek van het ISZW een werkgroep op, om tot een actieplan te komen om deze situaties in de toekomst te voorkomen. Container Centralen neemt deel aan deze werkgroep, omdat we graag willen bijdragen aan een veilig gebruik van herbruikbare ladingdragers zoals CC Container.

Voor meer informatie:
Container Centralen Benelux B.V.
Postbus 443
NL-2130 AK Hoofddorp
T: +31 235 544 020
F: +31 235 544 029
www.container-centralen.com
Publicatiedatum: