Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Door verschillende seizoenspieken hebben we het hele jaar business"

"Waar ik trots op ben, is dat we een mooie stabiele onderneming hebben gecreëerd. Onze drie bedrijven kennen verschillende seizoenspieken, waardoor we het hele jaar verzekerd zijn van business. Ik houd me vooral bezig met Roma Nova en dan met name de verkoop en de inkoop van onze arrangementen, dus de bol op pot, glas, keramiek etc. Ook ben ik trots op ons nieuwe pand en ons nieuwe kantoor. De verbouwing is in juli van dit jaar afgerond en het is echt prachtig geworden. Een mooie professionele omgeving waarin we goed kunnen werken en ook mensen kunnen ontvangen. Je zit bij ons niet op een krukje met een plastic bekertje. Als mensen bij ons langskomen, krijgen ze nu echt de beleving die bij Roma Nova past."

‘In de Spiegel’ is de rubriek van Flower Science waarin iemand uit de bloembollensector in de spiegel kijkt. In tien korte vragen blikt deze persoon naar het heden, zijn verleden en de sector in de toekomst. Aan het woord onderneemster Brenda Willemse van het bedrijf Roma Nova in Voorhout.
Publicatiedatum: