Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Selecta One toont top variëteiten in showtuin

Ook dit jaar presenteert Thorsten Köhn, Hoofd Sales bij Selecta One, weer zijn favoriete variëteiten in de showtuin van het bedrijf in Stuttgart. Zelfs na de veranderende weersomstandigheden waarin we koud, warm en regenachtig weer hebben gehad, laten de planten zich nog van hun mooiste kant zien. Meer beelden van de showtuin zijn te vinden in de foto galerij.



Osteospermum 3D
Het Osteospermum plantenbed in de showtuin met enkele en dubbele bloeiende variëteiten is onverslaanbaar wat betreft bloemen en kleuren. Vooral indrukwekkend is de nieuwe gele dubbel bloeiende variëteit 3D Yellow '18. De 3D lijn bestaat uit zes variëteiten in schitterende kleurcombinaties, allen rijk bloeiend. 



Calibrachoa MiniFamous Double
De MiniFamous Double lijn bestaat uit dubbel bloeiende Calibrachoa variëteiten die overtuigen met hun uitstekende wortelsysteem, stabiele bloei en homogene, ronde plantstructuur. Alle variëteiten staan in volle bloei. Zelfs de variëteiten die zonder bescherming in de showtuin staan bewijzen hun goede plantstructuur en kleurstabiliteit. Een echte blikvanger is de winnaar van de Fleurostar, de PinkTastic met zijn tweekleurige bloemen van roze en wit. 



Calibrachoa MiniFamous Uno
De kracht van de nieuwe lijn MiniFamous Uno wordt ook getoond in de showtuin. De acht variëteiten zijn samen een harmonieus plaatje. Bijzonder mooi zijn de tweekleurige variëteiten met Pink Purple Splash en White + Yellow Eye en de eenkleurige variëteiten Yellow en Blue, die ook hun weersbestendigheid laten zien. 



Calibrachoa Rave
De Rave variëteiten laten een mooi en stabiel sterpatroon zien. Vooral Rave Violet en Rave Pink scoren met hun mooie contrast. Alle variëteiten zijn net als de MiniFamous Uno variëteiten compact groeiend en bloeien vroeg. 



Trixi Calibrachoa
Trixi Early is een lijn met Calibrachoa mixen in mooie kleuren. De variëteiten zijn gemakkelijk te produceren dankzij hun compacte groei en vroege bloei. De uiteindelijke bloemen laten dezelfde karakteristieken zien als andere Trixi Calibrachoa mixen. Trixi Early Lollipop en Trixi Early Spirit zijn uitstekende voorbeelden van een perfecte verdeling van alle drie kleuren. 



Petunia AlpeTunia
AlpeTunia staat voor weersbestendige en lange Petunia's. Alle negen AlpeTunia variëteiten in de showtuin laten de voordelen van deze lijn zien. Klanten hebben vooral veel interesse in de AlpeTunia Blueberry variëteit.



Petunia BabyDoll und NightSky
De twee petunia hoogtepunten NightSky en BabyDoll maken alle verwachtingen waar. De twee variëteiten met bloemen met witte stippen laten een stabiel kleurpatroon zien. De planten zijn weersbestendig, krachtig groeiend en overtuigen door hun mooie effect dichtbij en op afstand. 



Bracteantha Mohave
De Bracteantha lijn Mohave biedt een prachtige variatie aan kleuren. Alle variëteiten van deze lijn bloemen harmonieus en laten een prachtige bloemkwaliteit zien. Mohave bloemen zijn makkelijk te verzorgen, bloeien continu en trekken bijen aan. 



Lantana SunFun
De Lantana lijn SunFun bestaat uit zeven variëteiten, allen rijk bloeiend, weersbestendig en constant bloeiend. De bijen in de showtuin zijn dan ook dol op deze Lantana variëteiten. 

Voor meer informatie: 
Publicatiedatum: