Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Armando Paoloni en Erik van den Bosch, AE Challenge

Stevig stukje fietsen voor Daniel den Hoed

Tholen - Van 27 augustus t/m 3 september fietsen Armando Paoloni en Erik van den Bosch de Tour of Life. In niet acht dagen fietsen zij van Italië naar Nederland, een prestatie die naar verluid 'niet onder doet voor een week Tour de France'. De route loopt van Bardonecchia naar Rotterdam en bedraagt 1380 km en 15.500 hoogtemeters.


Erik van den Bosch en Armando Paoloni

Dat laatste getal, 15.500, is ook het bedrag dat de heren bij elkaar hopen te fietsen voor de strijd tegen kanker (Daniel den Hoed Stichting). Armando, als zelfstandig business developer in de sierteelt actief, vertelt: "Ik probeer elk jaar iets soortgelijks te doen. Zo heb ik vorig jaar meegedaan aan de TK Challenge (verschillende hardloopwedstrijden verspreid over een heel jaar van januari tot december waaronder ook de CPC Loop in Den Haag en de Amsterdam Marathon vallen). Voor een hospice deed ik mee aan een spinning marathon en nu dit. Het begint een soort persoonlijke traditie te worden. Misschien dat ik volgend jaar een mooie berg ga beklimmen."

Maar dat is op de zaken vooruit lopen. Eerst dit varkentje nog maar even wassen. De Tour for Life is niet zomaar iets, zo kan iedere beetje-wielerliefhebber beamen, en kan ook alleen in teamverband gereden worden. Aanvankelijk waren verschillende partners en vrienden geïnteresseerd, maar haakten deze later toch af. Alleen Erik van den Bosch kreeg hij zo gek mee te doen, samen met een begeleider. En nu maar trainen.

AE Challenge
Met het oog op het werven van donaties hebben zij, tot slot, een eigen stichting genaamd AE Challenge opgericht. Men kan hier bijdragen op overmaken, maar ook de voortgang van de voorbereidingen en t.z.t. het verloop van de tour volgen (via de website en verschillende social media kanalen). Het streefbedrag komt in zicht, zo blijkt uit de laatste berichten, maar uw bijdrage is natuurlijk welkom!


Voor meer informatie:
AE Challenge
Armando Paoloni
E: armando@apnetwork.nl
www.aechallenge.nl

Klik hier voor meer informatie over de Tour of Life.

Publicatiedatum: