Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouw Ovata in volle gang

Nu de funderingswerken helemaal zijn afgerond en de afvoer alweer goed verstopt zit in de grond, is het tijd voor al het bovengrondse werk. Het eerste staal voor de uitbreiding van Ovata in Bleiswijk staat alweer.



Een extra uitdaging bij dit project is het grote aantal verschillende poten en tralies dat gebruikt is. Om de nieuwe kas goed te laten aansluiten bij de oude, heeft dit nogal wat hoofdbrekens gekost. Waar normaal gesproken bij de middenvelden van de kas alle onderdelen gelijk zijn, is dat hier niet het geval.


Op de beelden is al goed te zien dat voor elke rij de tralies en poten al zijn gesorteerd. Alle betonpalen hebben een nummer gekregen van de kolom die erbij hoort. Dit zorgt ervoor dat ondanks de vele verschillende poten en tralies, de bouw toch soepel verloopt. Drie weken na de start van de bouw zal begonnen worden met beglazen.

Klik hier voor meer foto's
Publicatiedatum: