Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
patiënten maken kilometers in wandelgangen Renier de Graaf Gasthuis

Kwekerij J.M. van Berkel sponsort gladiolen voor Delftse Vierdaagse

In het Renier de Graaf Gasthuis is afgelopen dinsdag de tweede editie van de Delftse Vierdaagse van start gegaan. Tegelijk met de Vierdaagse in Nijmegen lopen de patiënten hun eigen route in de wandelgangen van het ziekenhuis. Voor alle deelnemers zijn er gladiolen en een bewijs van deelname.



 

De fysio- en ergotherapeuten willen met de Vierdaagse laten zien dat bewegen tijdens de opname gezond en leuk is en dat dit het risico op complicaties tijdens en na de ziekenhuisopname aanzienlijk vermindert. “Bewegen is goed voor iedereen, ook als je ziek bent”, aldus fysiotherapeut Jessie Arts. “Het is onder meer goed voor je longen, hart en spieren als je actief bent, zeker als je voor kortere of langere tijd in het ziekenhuis ligt.”

De gladiolen zijn volledig gesponsord door Kwekerij J.M. van Berkel uit Hillegom. Reiner De Graaf is de kweker zeer erkentelijk voor deze gulheid.



bron: Renier de Graaf Gasthuis


Publicatiedatum: