Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hishtil Zuid-Afrika viert tienjarig jubileum

In juni 2007 opende de eerste vestiging van Hishtil in Zuid-Afrika zijn deuren, om van daaruit kwekers ter plaatse beter te kunnen bedienen. De eerste kassen waren gauw vol zodat uitbreiding noodzakelijk was. Hishtil Zuid-Afrika produceert momenteel 100 miljoen jonge planten op jaarbasis, niet alleen voor de Zuid-Afrikaanse markt maar voor heel Afrika.



Enten
Hishtil geeft aan het eerste bedrijf in Zuid-Afrika te zijn die begonnen is met het enten van groenteplanten. Het bedrijf heeft onlangs Early Start plugplanten op de markt gebracht, die zowel op de Zuid-Afrikaanse als internationale markt nieuw zijn.

De planten worden in ultra-moderne kassen geproduceerd die speciaal ontworpen zijn voor de zware teeltomstandigheden in Zuid-Afrika. Alle kassen zijn overdekt en worden beschermd door middel van netten om te voorkomen dat schadelijke insecten de kassen binnendringen.

Uniforme kwaliteit
Het bedrijf laat weten dat deze teeltmethode zorgt voor een uniforme kwaliteit, waardoor de partijen identiek zijn aan elkaar, wat vervolgens weer een garantie is voor een gelijkmatige groei in het veld, meer gemak bij het oogsten en mogelijk zelfs hogere opbrengsten. Dit alles is te danken aan praktisch management en grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

Voor meer informatie:
Tel: +27 015 395 4043 of +27 022 461 2117
www.hishtilsa.com
Publicatiedatum: