Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pioen-, freiland- en trosrozen schitteren op Meet & Greet bij Hoven & De Mooij

Tholen - Verschillende kwekers, exporteurs en veredelaars van pioen, tros en freiland rozen maakten gisteren hun opwachting bij Hoven & De Mooij. Op het bedrijf organiseerde de exporteur wederom een Meet & Greet, alwaar een breed assortiment en verschillende noviteiten in voornoemde gewassen op de bühne stond.

Voorn in de tros
Speciaal was voor deze dag kweker Frank Voorn de gehele dag aanwezig om zo tekst en uitleg te kunnen geven over zijn nieuwe producten, de tros rozen Josephine, Aerobic, Justine, Tanja en Galina. “Frank is op trosrozen gebied een nieuwe kweker maar zeker geen onbekende in het rozen vak. Hij teelt namelijk al jaren de roos Grand Prix”, aldus Peter Vrouwe, die de middag organiseerde.



De timing van de bijeenkomst is opvallend, omdat het pioenen seizoen nu wel zo’n beetje voorbij is. “En toch is er de komende tijd nog veel goede kwaliteit te krijgen”, weet Peter. “En ook zijn tros-, pioen- en freiland rozen, stuk voor stuk bloemen die veel in bruidswerk worden gebruikt. Het trouw seizoen is nu echt aangebroken. Daarom is de timing juist uitstekend.”



Hoven & De Mooij is vooral groot in de rozenhandel, maar dat moet je breed zien: pioen rozen worden vinden er in ieder geval een mooi podium. Daarnaast waren mensen uit de gewasgroep Freiland rozen ( Rozen die van origine buiten worden geteeld, vooral in Duitsland) aanwezig en was er waren er verschillende nieuwe variëteiten uit het assortiment tros rozen van aanvoerders Semp, Voorn en Groove te bewonderen. Daarnaast stonden soorten van Vlastar en HM Flowers, die alleen bij Hoven & De Mooij te verkrijgen zijn, in de spotlights.



Volgens Peter was de opkomst goed en waarderen kwekers in Hoven & De Mooij in het bijzonder de feedback die deze geeft, nadat een nieuw product op de markt door hen geïntroduceerd is.



De tros, pioen en freiland roos wordt met regelmaat in bruidswerk gebruikt en zoals we weten is het trouw seizoen nu echt aangebroken.


Voor meer informatie:
Hoven & De Mooij / PortalFlora
Peter Vrouwe
Relationship manager PortalFlora en Hoven en de Mooij
M: +31620412957
T: +31297800900
E: peter@portalflora.nl
www.portalflora.nl

Publicatiedatum: