Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Investeringsprogramma PIM gestart in Noord-Holland

Programma Investeringsgereedheid Innovatief MKB (PIM) formeel gelanceerd: De provincie Noord-Holland investeert in een duurzaam en innovatief midden- en kleinbedrijf. Om meer (duurzame) innovaties binnen het mkb te stimuleren helpt de provincie bij het wegnemen van (financiële) knelpunten. Om ondernemers daarbij te helpen is op 1 juni PIM opgericht. Op 17 oktober organiseert PIM een eerste grote event om ondernemers te informeren over de mogelijkheden.
 
PIM is een initiatief van de provincie Noord-Holland dat wordt uitgevoerd door KplusV, HaarlemValley en ACE Venture Lab. Op dinsdag 27 juni werd het contract voor de uitvoering van PIM ondertekend. Dit officiële tekenmoment vond plaats op de bijzondere locatie van de Noord-Hollandse innovatieve ijsfabriek Professor Grunschnabel te Alkmaar. Een passende setting om de start van het programma in te luiden, aldus de PIM samenwerkingspartners KplusV, Haarlemvalley en ACE Venture Lab. Na een inspirerende rondleiding door de ijsfabriek door founder Pepijn Ornstein, was het aan projectleider Edwin Netjes (KplusV) om PIM te introduceren in de aanwezigheid van gedeputeerden Bond (Economische Zaken) en Van der Hoek (Duurzaamheid) van de provincie Noord-Holland. Nadien was er natuurlijk gelegenheid om de heerlijke smaken van Professor Grunschnabel te proeven. Op 17 oktober vindt de officiële lancering van PIM plaats. Voor meer informatie, zie de (tijdelijke) website: www.pimnh.nl

Source: Greenport NHN
Publicatiedatum: