Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
500k in 24h fietsen voor het goeie doel

De ZONHeroes zamelen recordbedrag in voor HomeRide

Zaterdag 24 juni start de HomeRide, een fietstocht van 500 kilometer in 24 uur. De ZONheroes, een team van collega’s, leveranciers en relaties van FloraZON, gaan deze sportieve uitdaging aan en zamelen hiermee zoveel mogelijk geld in voor de Ronald McDonald kindertehuizen.



De route start in Utrecht, en gaat in de vorm van een hart langs de Ronald Mc Donaldhuizen om 24 uur later in Utrecht weer te eindigen. De grote afstand wordt afgelegd om de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders juist te verkleinen. Bij de ZONheroes fietsen drie papa’s mee die te gast zijn geweest in het Ronald McDonald huis en als geen ander weten hoe belangrijk deze huizen zijn. Samen zijn wanneer dit het hardst nodig is: als je kind ziek is.



Nog voor de fietstocht morgen start staat de teller van de ZONHeroes al op € 26.375,-. De ZONheroes hebben diverse acties georganiseerd om dit bedrag in te zamelen. Zo stelden plantenkwekers voor meer dan € 10.000,- aan planten ter beschikking, waarvan Ebus Planten de volledige opbrengst aan de ZONHeroes doneerde. De bedrijven op Flora Trade Parc Venlo ‘kochten’ een plaatsje voor hun logo op een reclametrailer.



Wilt u de ZONheroes het laatste steuntje in de rug geven? Doneren kan nog via https://www.homeride.nl/nl/teams/zonheroes



bron: FloraZON
Publicatiedatum: