Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peony Showgarden bezwijkt onder hitte

Het seizoen is bij de Peony Showgarden dit jaar al vroeg tot een einde gekomen. Mede door het warme weer van een aantal weken geleden zijn de vroege en late variƫteiten kort na elkaar in bloei gekomen. Daarna heeft het regenachtige weer met harde wind een aanslag op de Peony Showgarden gedaan. Honingbijen hebben plaats gemaakt voor zwarte vliegen. Al met al, ligt de tuin er een beetje troosteloos bij. Reden voor de organisatie om te zeggen dat zij voor het jaar 2017 de deuren gaan sluiten.

"Wij willen al onze bezoekers danken voor hun blijk van waardering. Tevens bedanken wij onze vrijwilligers en onze sponsors voor hun bijdrage. Door hen is ook dit jaar de Peony Showgarden wederom een enorm succes geweest."

Het komende jaar staat in het teken van de verhuizing van de Peony Showgarden. De verwachting is dat ze in het jaar 2019 de deuren weer zullen openen op een andere locatie.

Voor meer informatie:
www.peonyshowgarden.nl
Publicatiedatum: