Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dümmen Orange lijft Grow-Tech in

Grow-Tech, ontwikkelaar en producent van zaai-en-stekmedia, wordt onderdeel van de familie van bedrijven van Dümmen Orange. Grow-Tech zet haar activiteiten onafhankelijk door richting alle bestaande en nieuwe klanten.



Edwin Dijkshoorn, Managing Director Grow-Tech: “We zijn erg blij om onderdeel te zijn van deze organisatie. Dümmen Orange heeft het breedste assortiment uitgangsmateriaal in de sierteeltmarkt en vanuit de zelfstandige 'Grower Solutions' activiteiten worden kwekers wereldwijd ondersteund om meer succesvol te worden in de kas. We hebben nu de ruimte, middelen en mogelijkheden om onze groei door te bouwen. De deal tussen twee private equity fondsen ging soepel, waarin beide partijen de trend van marktconsolidatie tussen bedrijven en hun leveranciers onderstrepen. De waardebepaling ligt in lijn met de huidige marktcondities.”

Biense Visser, CEO Dümmen Orange: “We zijn trots dat we Grow-Tech als Amerikaans bedrijf kunnen toevoegen aan onze familie van bedrijven. Dümmen Orange respecteert en waardeert alle bestaande klantrelaties. De directie van Grow-Tech is gevraagd om door te gaan met de uitbouw van het bedrijf. Edwin Dijkshoorn borgt niet alleen het huidige kennis en service niveau, maar hij zorgt ook voor verdere stimulans voor innovatie en uitbouw van diensten naar klanten wereldwijd.”

Met de toevoeging van Grow-Tech bouwt Dümmen Orange verder aan de plug activiteiten die tot op heden werden gevormd door Omni Solutions (2010) en Quick Plug (2017).

Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com
Publicatiedatum: